Cautare

351 de rezultate pentru "la dolce vita" (3.82 secunde)
Nationala de handbal feminin a Romaniei debuteaza astazi la turneul preolimpic de la Lyon. ... Romania debuteaza astazi la turneul preolimpic de handbal feminin, din Franta.
SARITURA CU PRAJINA este proba sarbatorita de GOOGLE cu un logo special proba in care se vor intrece atletii sambata la Jocurile Olimpice de la Londra.
CFR se afla la al doilea esec consecutiv si la al treilea in ultimele patru partide de campionat. Viitorul a obtinut al doilea sau succes in deplasare in aceasta stagiune, bilantul lor la meciurile de afara fiind de 2 victorii, 2 egaluri si 2 esecuri.
Mircea Lucescu cere schimbari majore la Dinamo si crede ca noul proiect al conducerii ar trebui sa includa si construirea unui nou stadion in Stefan cel Mare! "La Dinamo trebuie sa intervina oamenii de afaceri, trebuie demolat actualul stadion si sa se faca unul nou.
La un pas de grupe! Echipa de fotbal Steaua Bucuresti joaca in aceasta seara la Varsovia una dintre cele mai importante partide din ultimii ani.
Am trecut la urmatoarea etapa. ... Am spus ca ambele manse vor fi dificile, ca vom juca calificarea la Varsovia. Baietii au crescut enorm de la meci la meci", a spus Laurentiu Reghecampf la Dolce Sport.
Romania a reusit sa cucereasca 9 medalii la aceasta editie a Jocurilor Olimpice Londra 2012, 2 de aur, 5 de argint si 2 de bronz. La ceremonia de inchidere Londra 2012, cea care a fost desemnata de COSR sa poarte drapelul Romaniei este Sandra Izbasa, campioana olimpica la sarituri.
Conform procedurii de autorizare generala stabilita prin Decizia presedintelui ANCOM nr.987/2012 privind regimul de autorizare generala pentru furnizarea retelelor si a serviciilor de comunicatii electronice, orice persoana care intentioneaza sa furnizeze retele publice de comunicatii electronice sau servicii de comunicatii electronice destinate publicului are obligatia sa transmita ANCOM o notificare cu privire la aceasta intentie, cel mai tarziu in ziua inceperii activitatii.
Schimbarea uriasa care s-a produs de cateva zile in online La sfarsitul saptamanii trecute, o informatie din Statele Unite a trecut aparent nebagata in seama de Europa.
Ce inseamna finalul neutralitatii dupa ce America a schimbat regulile jocului La sfarsitul saptamanii trecute, o informatie din Statele Unite a trecut aparent nebagata in seama de Europa.
A cantat la Opera, timp de 8 ani. ... Imediat dupa liceu, a studiat la Universitatea Bordeaux din Franta, unde in 1996 a obtinut doua diplome - cea de limba franceza si cea de administratie economica si sociala.
Vedete, trendsetters, jurnalisti, bloggeri si oameni de opinie si-au dat intalnire recent la brunch-ul organizat de The Grand Avenue, in restaurantul Champions din JW Marriott, cu ocazia lansarii editiei de primavara-vara a revistei The Grand Magazine.
Vedete, trendsetters, jurnalisti, bloggeri si oameni de opinie si-au dat intalnire recent la brunch-ul organizat de The Grand Avenue, in restaurantul Champions din JW Marriott, cu ocazia lansarii editiei de primavara-vara a revistei The Grand Magazine.
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi) la targul organizat permanent, de marti pana vineri inclusiv, intre orele 10.00 - 19.00, pe platoul din Piata Amzei. La standul ei, puteti gasi si achitionza:
Gazda evenimentului a fost si la aceasta editie, Geanina Ilies. ... In cadrul Galei Eva.ro din acest an, un juriu format din patru personalitati publice, a decis care sunt vedetele castigatoare la cele 15 categorii. ... Castigatorii serii la cele 15 categorii au fost:
Dana Savuica, Oana Cuzino si Simoana Patruleasa s-au intrecut in ochelari Gucci la Optik Gallery din Mall Jolie Ville, Baneasa (Autoare: ... Acest eveniment a fost adresat persoanelor care se regasesc intr-un stil modern, exclusivist, accesul la cocktail facandu-se pe baza de invitatie.
Treasure este prezenta in acest week-end cu un stand in cadrul targului Body, Mind & spirit organizat la Sala Palatului. ... O noutate la acest targ sunt ceaiurile ayurvedice:
Timp de patru zile, intre 18-21 mai, vom sarbatori 70 de ani de la aparitia primului scuter Lambretta, cu un festin italiano-romanesc, la care vor participa importanti oaspeti din strainatate si din tara, dar si cunoscuti jurnalisti, bloggeri si influenceri din zona lifestyle.
Taurii au multe secrete si nebuloase pe care sa le scoata la iveala. ... O saptamana de dolce far niente. ... Sunteti sfatuit sa dati la o parte toate grijile legate de trecut. ... Li se aduc la cunostinta foarte multe lucruri.
Singurii care au avut ceva de comentat nu au fost doar functionarii care isi vedeau pana acum linistiti de "dolce far niente"-le lor, pe banii publici.
google-analytics.com